Робоча зустріч щодо створення в області «Карпатської Дороги Смаку».

розміщено в: Найближчі події | 0

14 лютого 2020 року в рамках Проєкту ЄС «Підтримка розвитку систем географічних зазначень в Україні» відділом з питань туризму взято участь в робочій зустрічі щодо створення в області «Карпатської Дороги Смаку».
Проєкт передбачає впровадження географічних зазначень в сегменті виноробства та виробництва локальних продуктів на всій Україні, а також сприятиме розвитку сільських територій через підвищення конкурентоспроможності місцевих виробників, диверсифікацію виробництва та розвиток туризму на сільських територіях.
У межах зустрічі презентували проєкт «Дороги вина та смаку Української Бессарабії», ідею «Дороги вина та смаку Карпат» та обговорили питання системи географічних зазначень гастропродукції, виробленої на Буковині.
Гастрономічний туризм розвивається значними темпами, завдяки чому різні виробники області, незалежно від їх спроможності, зможуть залучатись для реалізації та просування своєї унікальності.
Під час обговорення із власними пропозиціями виступили представники, ресторанно-туристичного бізнесу області.
Під час зустрічі доопрацьовано карту дороги смаку та визначено подальші кроки для успішної реалізації проєкту.

Залишити відповідь